Home

Om uw bedrijfsnetwerk optimaal en veilig aan te sluiten op het Internet heeft u een een multifunctionele firewall nodig. ClearCenter heeft met ClearOS HET product die u beschermt tegen hackers en spam buiten houdt, de mail controleert op virus en malware VOORDAT deze wordt afgeleverd binnen uw netwerk.

De ClearBOX is de ideale hardware voor het voorgeïnstalleerde ClearOS, het op Linux gebaseerde open source platform. Met de vele aansluitingen kunt u deze inzetten in kleine en complexe situaties als volledige vervanger van al uw Windows servers firewalls en mail gateways.

ClearOS heeft een "simpele installatie en configuratie" en dat is waar SSP voor gaat en staat!

Eindgebruikers en resellers kunnen bij ons de ClearBOX bestellen en is uit voorraad leverbaar. Hierdoor zijn de levertijd en transportkosten zeer gunstig.

De aanvullende ClearSDN diensten waaronder Content Filter, Intrusion Protection, Anti-spam and Anti-malware updates garanderen dat deze altijd up-to-date zijn.

Klik hier voor een uitgebreide lijst met mogelijkheden.

Bent u goed beveiligd?

Veel mensen denken dat wanneer ze een antivirus programma hebben zoals AVG, Kaspersky, McAfee, Norton etc. dat ze beveiligd zijn tegen alle mogelijke computer virussen en Ransomware.

Helaas bewijzen voorvallen als WannaCry toch dagelijks het tegendeel! Ook het getroffen bedrijf Q-Park had op al hun PC's antivirussoftware.

Toch is er een oplossing....