Home

KANTOOR AUTOMATISERING

Door jaren ervaring en uitgebreid overleg met onze klanten weten wij hoe wij uw kantoor automatisering optimaal kunnen inrichten, uitbreiden en onderhouden. Zo ontstaat een werkomgeving waar u geen omkijken naar heeft en die loopt als een klok. Onze mensen staan klaar om u bij problemen snel remote te assisteren!

VOIP TELEFONIE

Met VOIP is er zo veel meer mogelijk dan met traditionele telefonie. Daarvoor hebben wij Optivoice gelanceerd. Klik hier voor meer informatie.

VERBINDINGEN

Wij leveren alle soorten internet verbindingen zoals vDSL, glasvezel en Kabel van alle grote providers zoals KPN, Tele2, Eurofiber, Ziggo etc. eventueel gecombineerd zodat er altijd 1 werkende verbinding beschikbaar is indien er storing bij een van de providers is.

BEVEILIGING

De beveiliging van uw systemen is van cruciaal belang. Dit begint bij de beveiliging van de computers tegen virussen, hacking RansomWare etc.  en wordt afgemaakt door een goede Firewall tussen uw Netwerk en het Internet. Toch wilt u dat thuiswerkers of uzelf vanuit elke locatie veilig bij uw gegevens op kantoor kan komen. Dit regel je veilig met een VPN verbinding. SSP is Exclusief Partner van ClearCenter en heeft daardoor een eenvoudige oplossing waarmee u snel, simpel en veilig de verbinding kunt maken en deze beveiligd u tegen ongewenste toegang. Samen met onze Adaptive Defense oplossing bent u beschermd tegen data lekken!

GOOGLE G SUITE

SSP is Google Cloud Partner en heeft ruime ervaring in het implementeren van nieuwe Google Apps inrichting en de migratie van bestaande e-mail oplossingen zoals Exchange of Pop mail naar de Google Apps for business Cloud oplossing. Een migratie is meer dan alleen het inrichten van een Google Cloud omgeving. Belangrijk is ook training en begeleiding aan de gebruikers om Google G Suite tot een succes te maken!

WEB APPLICATIE

Door gebruik te maken van Adobe Coldfusion zijn wij in staat snel een webapplicaties te maken. Webapplicaties voor intern en extern gebruik. Hierdoor is het redelijk simpel om veilig uw bedrijfsdata beschikbaar te maken via het internet.

Een greep uit onze overige diensten:

  • ClearCenter Server, Gateway en Firewall
  • On-line back-up
  • ICT documentatie
  • E-nieuwsbrieven systeem
  • Panda Adaptive Defense

IT in een BOX ClearBOX

Vanaf € 35,- p/m

De ClearBOX is een 1U server welke geoptimaliseerd is voor het voorgeïnstalleerde ClearOS en beschikt over uitgebreide failover functionaliteiten. Hierdoor kan de ClearBOX ingezet worden in bedrijfskritische omgevingen waar een hoge beschikbaarheid noodzakelijk is zoals een internet gateway, webapplicatie server en failover LAN/WAN services.

De ClearBOX is op huurbasis leverbaar. Hierdoor is de eindgebruiker zonder hoge investering gegarandeerd van een up-to-date systeem, geoptimaliseerd aan de bedrijfsbehoefte. Doordat de server zuinig omgaat met energie is deze zeer stil en ook uitstekend geschikt voor kleinere kantooromgevingen.

De ClearOS software heeft een zeer uitgebreide lijst met functionaliteiten. Deze zijn direct uit de verpakking beschikbaar. Uitgebreide informatie kunt u hier (Engelstalig) vinden.

Voor meer informatie en/of bestelling kunt u contact opnemen via ons contact formulier.

ClearCenter

Simple Soft Products is Recommended Partner van ClearCenter. Hiermee kunnen wij samen met ClearCenter bedrijven en particulieren voorzien van deze open source netwerk, gateway en server aangevuld met de ClearSDN services. U wilt een goede, betaalbare maar vooral een apparaat welke uw netwerk en computers op een veilige manier verbindt met het Internet.

Door onze jarenlange partnerschap met ClearCenter (voorheen ClarkConnect) weten wij alle ins en outs van hun producten en de mogelijkheden.

Google

Als officiële Google Authorized reseller leveren wij de professionele G SUITE diensten. Uit eigen ervaring kunnen wij u laten zien en ervaren waarom u met G SUITE grip krijgt op uw dagelijkse digitale communicatie en samenwerking.

Met een partner als Google kunnen wij elke uitdaging aan.

Panda Security

Voor de beveiliging van uw PC's en- of servers maken wij gebruik van de gerenommeerde Panda Adaptive Defense van Panda Security. Doordat de licentie en beheer via ons bedrijf loopt heeft u geen omkijken naar licenties, updates, virusmeldingen en beheer EN dat tegen een zeer scherpe prijs.

Client online support. Downloaden en uitvoeren, geen installatie nodig. Zo lossen wij acute problemen snel op!

Machtigingsformulier automatische incasso.

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

Adres:
Simple Soft Products
Carel Willinklaan 62
1328 LJ Almere

 

Telefoon: 036-5377163
  036-5377164 (helpdesk)

 

Gegevens: K.v.K 39062873

BTW Nr. NL 198216968B01

IBAN: NL42INGB0001849248

BIC INGBNL2A


NIEUW!
Plan zelf een afspraak in de agenda op mijn MeetMe pagina

Contactformulier

Bedankt voor uw aanvraag

Hartelijk dank voor uw informatie aanvraag.

We nemen spoedig contact met u op.

Team SSP

Bent u goed beveiligd?

Veel mensen denken dat wanneer ze een antivirus programma hebben zoals AVG, Kaspersky, McAfee, Norton etc. dat ze beveiligd zijn tegen alle mogelijke computer virussen en Ransomware.

Helaas bewijzen voorvallen als WannaCry toch dagelijks het tegendeel! Ook het getroffen bedrijf Q-Park had op al hun PC's antivirussoftware.

Toch is er een oplossing....