Beveilig mij
Veel mensen denken dat wanneer ze een antivirus programma hebben zoals AVG, Kaspersky, McAfee, Norton etc. dat ze beveiligd zijn tegen alle mogelijke computer virussen en Ransonware. Helaas bewijzen voorvallen als WannaCry toch dagelijks het tegendeel! Ook het getroffen bedrijf Q-Park had op al hun PC's antivirussoftware.
 

Waarom niet?

Nagenoeg alle antivirussoftware gaat uit van een lijst met onveilige programma's (Blacklist) welke constant worden aangevuld met de duizenden nieuwe varianten van de vele virussen en hacking software die er dagelijks gemaakt worden. Per saldo ben je altijd te laat want eerst moet het virus ontdekt worden voordat het kan worden toegevoegd aan de "zwarte lijst" 
 

Wat beveiligd dan wel tegen ransomware? 

Buiten het up-to-date houden van je computer, is de enige afdoende oplossing te werken vanuit een lijst met veilige programma's (Whitelist). waardoor een programma pas gestart kan worden als deze op deze lijst staat en anders niet! Het probleem is dan weer dat je bij elk programma welke je start eerst moet vertellen dat het veilig is. Dat doe je dan op gevoel of je gaat eerst onderzoeken of het veilig is en dat moet je dan ook nog eens doen op elke PC. Voor de gemiddelde ondernemer is dat gewoon geen optie!
 

4 Tips voor uw veiligheid

  1. Gebruik de laatste versies
  2. Backup uw gegevens
  3. Klik niet zomaar op links in e-emails
  4. Stap over op Adaptive Defense 360

 

Panda Adaptive Defense 360!

Deze software gaat uit van een centraal beheerde veilige lijst. Dit betekent dat deze lijst actief gevuld wordt met alle veilige programma's die er uitkomen direct getest en gecontroleerd worden en automatisch worden toegevoegd aan de veilige lijst waardoor alleen uitzonderlijke programma's eerst goedgekeurd hoeven te worden voordat je deze kunt starten en is dat direct voor alle computers binnen uw bedrijf! Virussen en Ransomware worden dus ALTIJD GEBLOKKEERD!
 
Sinds 2016 hebben wij deze oplossing zeer succesvol geïmplementeerd bij onze klanten. Ons support team zorgt voor een onbezorgd beheer van uw beveiliging en houden constant de vinger aan de pols.
 

Wacht niet en bel 036-5377163, dan bent ook u vandaag nog beschermd!