Diensten

KANTOOR AUTOMATISERING

Door jaren ervaring en uitgebreid overleg met onze klanten weten wij hoe wij uw kantoor automatisering optimaal kunnen inrichten, uitbreiden en onderhouden. Zo ontstaat een werkomgeving waar u geen omkijken naar heeft en die loopt als een klok. Onze mensen staan klaar om u bij problemen snel remote te assisteren!

VOIP TELEFONIE

Met VOIP is er zo veel meer mogelijk dan met traditionele telefonie. Daarvoor hebben wij Optivoice gelanceerd. Klik hier voor meer informatie.

VERBINDINGEN

Wij leveren alle soorten internet verbindingen zoals vDSL, glasvezel en Kabel van alle grote providers zoals KPN, Tele2, Eurofiber, Ziggo etc. eventueel gecombineerd zodat er altijd 1 werkende verbinding beschikbaar is indien er storing bij een van de providers is.

BEVEILIGING

De beveiliging van uw systemen is van cruciaal belang. Dit begint bij de beveiliging van de computers tegen virussen, hacking RansomWare etc.  en wordt afgemaakt door een goede Firewall tussen uw Netwerk en het Internet. Toch wilt u dat thuiswerkers of uzelf vanuit elke locatie veilig bij uw gegevens op kantoor kan komen. Dit regel je veilig met een VPN verbinding. SSP is Exclusief Partner van ClearCenter en heeft daardoor een eenvoudige oplossing waarmee u snel, simpel en veilig de verbinding kunt maken en deze beveiligd u tegen ongewenste toegang. Samen met onze Adaptive Defense oplossing bent u beschermd tegen data lekken!

GOOGLE G SUITE

SSP is Google Cloud Partner en heeft ruime ervaring in het implementeren van nieuwe Google Apps inrichting en de migratie van bestaande e-mail oplossingen zoals Exchange of Pop mail naar de Google Apps for business Cloud oplossing. Een migratie is meer dan alleen het inrichten van een Google Cloud omgeving. Belangrijk is ook training en begeleiding aan de gebruikers om Google G Suite tot een succes te maken!

WEB APPLICATIE

Door gebruik te maken van Adobe Coldfusion zijn wij in staat snel een webapplicaties te maken. Webapplicaties voor intern en extern gebruik. Hierdoor is het redelijk simpel om veilig uw bedrijfsdata beschikbaar te maken via het internet.

Een greep uit onze overige diensten:

  • ClearCenter Server, Gateway en Firewall
  • On-line back-up
  • ICT documentatie
  • E-nieuwsbrieven systeem
  • Panda Adaptive Defense

Web Chat

Klanten willen snel contact met u als zij op uw site zijn!

Met Tawk.to kunt u direct reageren en heeft u belangrijke informatie over zijn bezoek. Wij kunnen dit zeer snel toevoegen aan uw site.

Aanmelden Nieuwsbrief

 

* zijn vereist
Aanhef
Houd mij op de hoogte over: