Partners

ClearCenter

Simple Soft Products is Recommended Partner van ClearCenter. Hiermee kunnen wij samen met ClearCenter bedrijven en particulieren voorzien van deze open source netwerk, gateway en server aangevuld met de ClearSDN services. U wilt een goede, betaalbare maar vooral een apparaat welke uw netwerk en computers op een veilige manier verbindt met het Internet.

Door onze jarenlange partnerschap met ClearCenter (voorheen ClarkConnect) weten wij alle ins en outs van hun producten en de mogelijkheden.

Google

Als officiële Google Authorized reseller leveren wij de professionele G SUITE diensten. Uit eigen ervaring kunnen wij u laten zien en ervaren waarom u met G SUITE grip krijgt op uw dagelijkse digitale communicatie en samenwerking.

Met een partner als Google kunnen wij elke uitdaging aan.

Panda Security

Voor de beveiliging van uw PC's en- of servers maken wij gebruik van de gerenommeerde Panda Adaptive Defense van Panda Security. Doordat de licentie en beheer via ons bedrijf loopt heeft u geen omkijken naar licenties, updates, virusmeldingen en beheer EN dat tegen een zeer scherpe prijs.

Web Chat

Klanten willen snel contact met u als zij op uw site zijn!

Met Tawk.to kunt u direct reageren en heeft u belangrijke informatie over zijn bezoek. Wij kunnen dit zeer snel toevoegen aan uw site.