VOIP-telefonie

Telefonie
Met onze Hosted Voice-oplossing bent u optimaal en flexibel bereikbaar, zowel op kantoor als onderweg!

VOIP-telefonie bij SSP

  • Call registratie applicatie
  • Bereikbaarheid service
  • Zelf in control en helpdesk
  • Geen installatiekosten

U wilt alleen een abonnement voor een enkel nummer? Misschien zoekt u het meest uitgebreide callcenter? Bijvoorbeeld een centrale die de landcode van de beller herkent, zodat uw klant automatisch begroet wordt in een herkenbare taal. Wij staan tot uw dienst. Samen met onze Bereikbaarheidsservice zorgen we dat u maximaal bereikbaar bent.

Hoge betrouwbaarheid

Wij plaatsen de telefooncentrale in een computerruimte met een vaste internetverbinding. Hierdoor blijven de kwaliteit en beschikbaarheid van uw verbinding altijd optimaal. Aan de andere kant houden we de kosten laag, bijvoorbeeld door gebruik te maken van vaste toestellen en een app op de computer, telefoon en/of tablet. Vanzelfsprekend bent u maximaal bereikbaar.

Bovendien zit u niet vast aan langdurige contracten. Wij maken liever gebruik van flexibele maandabonnementen. Zo kiest u eenvoudig voor het abonnement dat het beste bij u past.

Voordelige gesprekskosten

Voor uw bedrijf kan een abonnement met onbeperkt bellen voordeliger zijn. Daarom analyseren wij eerst het telefoongebruik van uw bedrijf. Vervolgens zoeken we daar de beste oplossing bij.

Call registratie-applicatie

Leg elk gesprek met uw klanten snel en eenvoudig vast. Dit kan met onze standaard Call-registratie. Deze applicatie is door ons eigen ontwikkelteam gemaakt. Zo heeft u steeds direct inzicht in alle voorgaande gesprekken. Door de koppeling aan nummerherkenning weet het systeem wie er belt. Een verzoek om terug te bellen kunt u direct mee laten sturen. Voor ons is het maken van koppelingen met backoffice-systemen en ander maatwerk dagelijkse kost.

Pakketkorting

Vanzelfsprekend bieden wij aantrekkelijke pakketkortingen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een internetverbinding met mobiele telefonie of met Microsoft 365.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog