Extra Veilig Mobiel (EVM)

Telefonie

EVM is een extra beschermlaag over het mobiele netwerk. Een aanvullende dienst op uw mobiel abonnement. Met EVM kunt u met uw mobiele telefoon overal ter wereld veilig werken op het stabiele, snelle en betrouwbare KPN Netwerk. Heeft u toegang tot bedrijfsgevoelige informatie? Met EVM zorgt u ervoor dat deze informatie vertrouwelijk blijft zonder enige installatie!

Wat doet Extra Veilig Mobiel (EVM)

  • Het controleert onveilige websites en schadelijke content op basis van een zwarte lijst.
  • Het blokkeert wereldwijd onveilig dataverkeer van websites.
  • Het beschermt tegen websites en links waarop virussen, malware en ransomware staan.

Met Extra Veilig Mobiel beschermen wij u tegen bedreigingen.

Virussen en malware: Schadelijke software die ontworpen is om uw computersysteem te verstoren en gegevens te stelen of ongeautoriseerd toegang te verkrijgen.

Ransomeware: Type malware dat de toegang tot computersystemen of bestanden blokkeert door deze te versleutelen, en vervolgens losgeld eisen van de gebruiker om de toegang tot uw bestanden te herstellen.

Spoofing: Met deze techniek kan een kwaadwillende partij zich voordoen als een betrouwbare bron om toegang tot informatie, systemen of netwerken te verkrijgen. Dit kan bijvoorbeeld middels vervalste e-mails, websites of IP adressen met het doel gevoelige informatie te stelen.

Phishing: Dit is een cyberdreiging waarbij de aanvaller zich voordoet als een vertrouwde entiteit om een organisatie te misleiden en gevoelige informatie te stelen. Dit gebeurt meestal via gepersonaliseerde e-mails en/of berichten die lijken te komen van een legitieme bron.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog