Secure wireless netwerk

Security
Een Secure Wi-Fi netwerk is bestand tegen de 6 bekende bedreigingen van elk wifi-netwerk.

Secure wireless netwerk bij SSP

  • WIPS standaard
  • Maakt bestaande wifi-netwerken secure
  • Secure Wi-Fi Service

WatchGuard Secure Wireless Fidelity (Wi-Fi) voldoet aan de hoogste beveiligingseisen en heeft een zeer uitgebreide securityservice. De specialisten van SSP helpen u graag bij het installeren van een firewall en het introduceren van deze service. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen rondom beveiligingssoftware.

Waarom kiest u voor Secure Wireless Fidelity?

Voor het beveiligen van een netwerk gebruikt u een firewall. Alle verbindingen die binnenkomen via het wifi-access-point gaan echter niet door die firewall. Daarnaast reikt het wifi-signaal tot buiten de muren van het kantoor. Dit maakt het netwerk gevoelig voor hackers van buitenaf. Als u kiest voor Secure Wi-Fi, heeft u altijd een beveiligd wireless netwerk.

Hoe blijft het de Wi-Fi veilig?

Elk access-point staat voortdurend in contact met de WatchGuard Cloud. Vanuit een centrale plek is er dus constant zicht op de status van de wifi. Het Wireless Intrusion Protection System (WIPS) zorgt voor een secure bescherming van het netwerk tegen hackers. Hackers staan ook niet stil in hun ontwikkeling. Hun methodes worden steeds slimmer. Daarom wordt de bescherming van de access-points regelmatig bijgewerkt met nieuwe updates. Dit gebeurt automatisch vanuit WatchGuard Cloud. Zo blijft uw netwerk maximaal beveiligd, nu én in de toekomst.

Trusted Wireless Environment

Een Trusted Wireless Environment is een raamwerk voor het bouwen van een compleet, secure wifi-netwerk dat snel en eenvoudig te beheren is. U kunt online meer lezen over een Trusted Wireless Environment. Bovendien kunt u zich daar ook aansluiten bij de movement.

Schakel ons in voor beveiligde wifi

SSP staat voor u klaar als u Secure Wireless Fidelity wilt installeren. Wij doen er alles aan om uw digitale omgeving zo veilig mogelijk te maken. Daarom helpen we u ook bij uw Zero Trust-beveiliging. Bestel een van onze diensten online of neem contact met ons op door te bellen naar 036 – 53 77 163 als u vragen heeft.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog