Secure Wi-Fi

Security
Een Secure Wi-Fi netwerk is bestand tegen de 6 bekende bedreigingen van elk wifi-netwerk.

Secure Wi-Fi bij SSP

  • WIPS standaard
  • Maakt bestaande wifi-netwerken secure
  • Secure Wi-Fi Service

Watchguard Secure Wi-Fi voldoet aan de hoogste beveiligingseisen en heeft een zeer uitgebreide securityservice.

Waarom Secure Wi-Fi?

Voor het beveiligen van een netwerk gebruik je een firewall. Alle verbindingen die binnenkomen via het WiFi access-point gaan niet door die firewall. Daarnaast reikt het wifi-signaal tot buiten de muren van het kantoor. Dit maakt het netwerk gevoelig voor hackers van buitenaf!

Hoe blijft het Secure Wi-Fi?

Elk access-point staat voortdurend in contact met de Watchguard Cloud. Vanuit een centrale plek is er dus constant zicht op de status van de wifi. Het Wireless Intrusion Protection System (WIPS) zorgt voor de bescherming van het netwerk tegen hackers. Hackers staan ook niet stil in hun ontwikkeling. Hun methodes worden steeds slimmer. Daarom wordt de bescherming van de access-points regelmatig bijgewerkt met nieuwe updates. Dit gebeurt automatisch vanuit Watchguard Cloud. Zo blijft uw netwerk maximaal beveiligd. Nu en in de toekomst.

Trusted Wireless Environment

Een Trusted Wireless Environment is een raamwerk voor het bouwen van een compleet wifi-netwerk dat snel en eenvoudig te beheren is. Nog belangrijker: het is vooral veilig. Op trustedwirelessenvironment.com kunt u lezen wat dat precies inhoudt. U kunt zich daar ook bij de movement aansluiten.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog