VoIP-telefonie voor zakelijk contact

Telefonie
Met onze Hosted Voice-oplossing bent u optimaal en flexibel bereikbaar, zowel op kantoor als onderweg!

VoIP-telefonie voor zakelijk contact bij SSP

  • Call registratie applicatie
  • Bereikbaarheid service
  • Zelf in control en helpdesk
  • Geen installatiekosten

Kiest u ervoor om uw VoIP-telefonie voor zakelijk beheer te regelen met behulp van een vakkundig bedrijf in ICT-dienstverlening? SSP helpt u aan een zakelijk abonnement voor VoIP voor één vast nummer en een belcentrale die de landcode van de beller herkent, zodat uw klant automatisch begroet wordt in een herkenbare taal. Wij staan tot uw dienst.

VoIP-telefonie voor uw zakelijk klantenbestand heeft een hoge betrouwbaarheid

Wilt u een abonnement afsluiten voor VoIP voor zakelijk gebruik? Als u uw VoIP-telefonie voor zakelijk contact bij ons regelt, zit u niet vast aan langdurige contracten, maar maakt u gebruik van een flexibel maandabonnement. U kiest het abonnement voor zakelijk VoIP dat het beste bij u past, en wij regelen de rest. We analyseren samen het telefoongebruik van uw bedrijf, zodat we u de beste oplossing kunnen aanbieden. Wanneer u voor ons kiest als u uw VoIP voor zakelijk gebruik regelt, plaatsen we uw telefooncentrale in een computerruimte met een vaste internetverbinding. Hierdoor blijven de kwaliteit en beschikbaarheid van uw verbinding altijd optimaal. Vanzelfsprekend bent u met behulp van onze bereikbaarheidsservice maximaal bereikbaar. Aan de andere kant houden we de kosten van uw abonnement voor VoIP voor zakelijk gebruik laag, bijvoorbeeld door gebruik te maken van vaste toestellen en een app op de computer, telefoon en/of tablet.

Een applicatie voor Call-registratie

Legt u graag elk gesprek met uw klanten snel en eenvoudig vast? Dat kan met onze applicatie voor standaard Call-registratie die door ons eigen ontwikkelteam is gemaakt. Laat ons, als u uw VoIP-telefonie voor zakelijk gebruik bij ons aanvraagt, ook uw call flow automatiseren, zodat u steeds direct inzicht heeft in alle voorgaande gesprekken. Door de koppeling aan nummerherkenning weet het systeem wie er belt en stuurt u direct een terugbelverzoek. Voor ons is het maken van koppelingen met backoffice-systemen zoals Adobe Coldfusion en ander maatwerk, dagelijkse kost.

Bel ons voor meer informatie

Wanneer u ervoor kiest om uw VoIP-telefonie voor zakelijk beheer te regelen bij SSP, bent u met een pakket voordelig uit. Vanzelfsprekend bieden wij namelijk aantrekkelijke pakketkortingen aan als u een abonnement voor zakelijk VoIP afsluit. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een internetverbinding met VoIP-telefonie of met Microsoft 365 voor zakelijk gebruik. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 036 – 53 77 163.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog