VoIP-telefonie voor zakelijk contact

Telefonie
Met onze Hosted Voice-oplossing bent u optimaal en flexibel bereikbaar, zowel op kantoor als onderweg!

VoIP-telefonie voor zakelijk contact bij SSP

  • Call registratie applicatie
  • Bereikbaarheid service
  • Zelf in control en helpdesk
  • Geen installatiekosten

Kiest u ervoor om uw VoIP-telefonie voor zakelijk beheer te regelen met behulp van een vakkundig bedrijf in ICT-dienstverlening? SSP helpt u aan een abonnement voor één vast nummer en een belcentrale die de landcode van de beller herkent, zodat uw klant automatisch begroet wordt in een herkenbare taal. Wij staan tot uw dienst.

Uw VoIP-telefonie heeft een hoge betrouwbaarheid voor uw zakelijk klantenbestand

Wij plaatsen uw telefooncentrale in een computerruimte met een vaste internetverbinding. Hierdoor blijven de kwaliteit en beschikbaarheid van uw verbinding altijd optimaal. Aan de andere kant houden we de kosten laag, bijvoorbeeld door gebruik te maken van vaste toestellen en een app op de computer, telefoon en/of tablet. Vanzelfsprekend bent u met behulp van onze bereikbaarheidsservice maximaal bereikbaar. Bovendien zit u niet vast aan langdurige contracten. Wij maken liever gebruik van flexibele maandabonnementen voor het zakelijk regelen van uw VoIP-telefonie. Zo kiest u eenvoudig voor het abonnement dat het beste bij u past. Voor uw bedrijf kan een abonnement met onbeperkt bellen bijvoorbeeld voordeliger zijn. Daarom analyseren wij eerst het telefoongebruik van uw bedrijf. Vervolgens zoeken we daar de beste oplossing bij.

Voordelige gesprekskosten

Voor uw bedrijf kan een abonnement met onbeperkt bellen voordeliger zijn. Daarom analyseren wij eerst het telefoongebruik van uw bedrijf. Vervolgens zoeken we daar de beste oplossing bij.

Een applicatie voor Call-registratie

Leg elk gesprek met uw klanten snel en eenvoudig vast. Dat kan met onze applicatie voor standaard Call-registratie die door ons eigen ontwikkelteam is gemaakt. Door uw call flow te automatiseren, heeft u steeds direct inzicht in alle voorgaande gesprekken. Door de koppeling aan nummerherkenning weet het systeem wie er belt en stuurt u direct een terugbelverzoek. Voor ons is het maken van koppelingen met backoffice-systemen zoals Adobe Coldfusion en ander maatwerk, dagelijkse kost.

Bel ons voor meer informatie

Wanneer u ervoor kiest om uw VoIP-telefonie voor zakelijk beheer te regelen bij SSP, bent u met een pakket voordelig uit. Vanzelfsprekend bieden wij namelijk aantrekkelijke pakketkortingen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een internetverbinding met VoIP-telefonie of met Microsoft 365 voor zakelijk gebruik. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 036 – 53 77 163.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog