Multi-Factor Authenticatie

Security
Volgens onderzoek gebruiken veel bedrijven dezelfde wachtwoorden voor verschillende systemen. Hackers proberen uw wachtwoord te raden of te stelen. Als dat lukt, dan hebben ze vaak direct toegang tot een groot deel van uw gegevens.

Multi-Factor Authenticatie bij SSP

  • Een wachtwoord nodig
  • 2e factor snel en veilig
  • Inloggen via een push-bericht
  • AD- en LDAP-koppeling

Waarom extra beveiligen?

Beveiligen met alleen een wachtwoord is vandaag de dag niet meer voldoende om je persoonlijke gegevens en apparaten te beveiligen! Inloggegevens worden op grote schaal ontvreemd. De manier waarop is zeer divers. Vaak gebruikt de gebruiker hetzelfde wachtwoord op veel sites omdat het onthouden ervan zoveel gedoe is.


De banken weten al een tijdje dat er meer nodig is dan een wachtwoord. Daarom gebruiken zij ook een app met een dubbele controle. Zo zijn ze er zeker van dat degene die inlogt ook daadwerkelijk de juiste persoon is en geen gegevensdief.

AuthPoint

Met AuthPoint van Watchguard zorgt u voor een hoogwaardige beveiliging van uw computers en webapplicaties. Het is nog gebruiksvriendelijk ook. En dat voor de prijs van een kopje koffie per gebruiker per maand.

Ga dus snel zelf aan de slag met AuthPoint. Of nog beter: doe het samen met onze experts. Bel ons of vul het formulier in. Geef uw bedrijf de maximale beveiliging die het verdient.

Multi-Factor Authenticatie bestellen

Wilt u ook gebruik maken van Multi-Factor Authenticatie? Neem dan contact op.

Dienst bestellen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog