Tweefactorauthentificatie met Authpoint

Security
Volgens onderzoek gebruiken veel bedrijven dezelfde wachtwoorden voor verschillende systemen. Hackers proberen uw wachtwoord te raden of te stelen. Als dat lukt, dan hebben ze vaak direct toegang tot een groot deel van uw gegevens.

Tweefactorauthentificatie met Authpoint bij SSP

  • Een wachtwoord nodig
  • 2e factor snel en veilig
  • Inloggen via een push-bericht
  • AD- en LDAP-koppeling

Uw tweefactorauthentificatie met Authpoint wordt eenvoudig geregeld door een ervaren ICT-specialist van SSP. Beveiligen met alleen een wachtwoord is vandaag de dag niet meer voldoende om uw persoonlijke gegevens en apparaten te beveiligen. Inloggegevens worden op grote schaal ontvreemd en de manier waarop is zeer divers. Een gebruiker hanteert vaak hetzelfde wachtwoord op veel sites omdat het onthouden ervan zoveel gedoe is. Daarom is tweefactorauthentificatie met Authpoint een goede oplossing.

Tweefactorauthentificatie voor uw bedrijf regelen met behulp van Authpoint

Met AuthPoint zorgt u door het gebruik van tweefactorauthentificatie voor een hoogwaardige beveiliging van uw computers en webapplicaties. Deze applicatie van het merk WatchGuard is bovendien gebruiksvriendelijk. Zo gebruiken banken al tijden een app met een dubbele controle en niet enkel een wachtwoord. Op deze manier zijn ze er zeker van dat degene die inlogt ook daadwerkelijk de juiste persoon is en geen gegevensdief. Onze experts helpen u ook graag bij uw AVG-compliance, zodat het moeilijker wordt voor gegevensdieven om privacygegevens te stelen.

Neem contact met ons op via ons contactformulier

Heeft u een probleem met uw systeem- en computerbeveiliging? Wij helpen u graag bij al uw ICT-problemen. Aangezien we binnen onze organisatie met korte lijnen werken, heeft u snel de juiste persoon aan de lijn. Ga snel zelf aan de slag met tweefactorauthentificatie via Authpoint om het inloggen voor u en uw personeel veiliger te maken of doe het samen met onze experts. Bel ons op 036 – 53 77 163 of vul het contactformulier in en geef uw bedrijf de maximale beveiliging die het verdient.

Multi-Factor Authenticatie bestellen

Wilt u ook gebruik maken van Multi-Factor Authenticatie? Neem dan contact op.

Dienst bestellen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog