Over Simple Soft Products

U bent op zoek naar een ICT-specialist? Bij SSP bent u aan het juiste adres! Wij maken webapplicaties voor kleine en grote bedrijven. Daarnaast dragen wij zorg voor de automatisering van uw bedrijfsprocessen en de beveiliging van uw persoonlijke data, computers en netwerk.

Waarom SSP?

  • Beveiliging van privacygevoelige data
  • Eigen development-team
  • Google Authorized reseller
  • Recommended Partner van ClearCenter

Jeroen Goorts richtte in 1996 Simple Soft Product op. Het was zijn passie om software te maken die simpel en vanzelfsprekend te gebruiken is.

De passie is er nog steeds, maar ondertussen is SSP uitgegroeid tot een full-service ICT-dienstverlener. Met ons eigen ontwikkelteam zijn wij onderscheidend in de markt. Onze grootste kracht ligt in de vertaling van de wensen van de klant naar de optimale ICT-oplossing.

Wij geloven in samenwerken! Dat betekent ook samenwerken met collega ICT-bedrijven als dat nodig is om de klanten maximaal te kunnen bedienen. Door onze expertise te bundelen kunnen we beter en sneller handelen.

Maximaal bereikbaar

Wij begrijpen heel goed dat veel ondernemers niet stoppen met werken om 5 uur. Daarom zijn wij ook buiten de gebruikelijke kantoortijden bereikbaar. Laat je een probleem liggen tot de volgende dag? Natuurlijk niet, dat los je vandaag nog op! Via ons vaste WhatsApp-nummer kun je ons snel bereiken. Dat is wel zo fijn!

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog