Computerbeveiliging

Security
De beveiliging van uw systemen en data is van cruciaal belang. Beveilig uw computers met Zero Trust-programmabeveiliging en Threat Hunting service. Daarmee wordt op een effectieve manier 100% van de lopende processen op de computer of mobiel device gedetecteerd en geclassificeerd.

Computerbeveiliging bij SSP

  • Zero Trust-beveiliging
  • Automatische kwalificatie
  • 1 maand gratis uitproberen
  • Zelfservice of managed

Zero Trust-beveiliging is een must

De beveiliging van uw systemen en data is van cruciaal belang. Dit begint bij de beveiliging van de computers. Rust ze uit met de Zero Trust programmabeveiliging en Threat Hunting service. Daarmee wordt op een effectieve manier 100% van de lopende processen op de computer of mobiel apparaat gedetecteerd en geclassificeerd. Een programma of proces dat niet als veilig is gekwalificeerd wordt niet gestart. Zo kan het ook geen infectie of dataverlies veroorzaken.

Dit soort beveiliging is van levensbelang. Wij werken steeds vaker vanuit huis en onderweg. Cyber-criminelen bestoken ons dagelijks op allerlei manieren. Ze worden steeds beter in het vervalsen van de e-mails en websites van mensen en bedrijven waar we dagelijks mee werken en die we volledig vertrouwen!

Panda Adaptive Defense 360

Deze software installeert u eenmalig op de computer of mobile device. Daarna wordt alles vanuit de Aether Portal in de cloud beheerd. Vanuit deze centrale plek kunt u alle informatie van elk apparaat monitoren. Gebruik security templates om eenvoudig het beveiligingsbeleid in te stellen. De portal laat elke verdachte actie zien. Start er een niet-geclassificeerd programma of proces op het werkstation? U kunt de status van de automatische kwalificatie volgen. Bij een ’trust’-kwalificatie wordt deze real-time aan het werkstation doorgegeven. Zo kan de gebruiker wel de applicatie of het proces gewoon uitvoeren op zijn werkstation. Snel, simpel en veilig!

De belangrijkste eigenschappen

  • Automatische detectie en opvolging
  • Detecteren en blokkeren van hacking-technieken en -procedures
  • Detectie van verdachte endpoint-activiteiten
  • Remote beheer en isolatie van endpoints
  • Inzichtelijk maken van pogingen tot inbraak

Zien is geloven

Wij zijn ervan overtuigd dat ook uw computer een stuk veiliger is met Panda AD360. Met een gratis proefabonnement zit u nergens aan vast. Na de proefperiode beschikt u over een uitgebreid verslag van de beveiliging van uw computer(s).

U kunt deze beveiliging compleet bij ons uitbesteden. Ons team van specialisten bepaald samen met u het securityprofiel en past die toe op de apparaten in uw onderneming. Het team houd de vinger aan de pols en is bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

Ook als u het liever in eigen beheer doet bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit uw persoonlijke Cloud portal installeert en beheert u de apparaten zelf. U kunt gebruik maken van onze beveiligingstemplates of u stelt uw eigen profiel samen. Komt u er even niet uit of heeft u behoefte aan advies, dan kunt u altijd bij onze specialisten terecht.

Ook in uw persoonlijke situatie zoekt u maximale beveiliging. De bescherming van de persoonlijke gegevens van uw dierbaren is natuurlijk net zo belangrijk. De bekende pakketten van McAfee, Norton, etc. zijn geen zero-trust beveiligingsoplossingen. Ons product is dat wel en dat ook nog eens tegen een concurrerende prijs.

Computerbeveiliging bestellen

Neem contact met ons op voor meer informatie over computerbeveiliging

Dienst bestellen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog