Zero Trust-beveiliging is een must

Security
De beveiliging van uw systemen en data is van cruciaal belang. Beveilig uw computers met Zero Trust-programmabeveiliging en Threat Hunting service. Daarmee wordt op een effectieve manier 100% van de lopende processen op de computer of mobiel device gedetecteerd en geclassificeerd.

Zero Trust-beveiliging is een must bij SSP

  • Zero Trust-beveiliging
  • Automatische kwalificatie
  • 1 maand gratis uitproberen
  • Zelfservice of managed

SSP helpt u uw computers te beveiligen met Zero Trust-beveiliging door Panda Adaptive Defense 360 te laten installeren. Deze vorm van beveiliging voor uw computer en systeem voorkomt dat er een programma of proces wordt gestart dat niet als veilig is gekwalificeerd om een infectie of dataverlies te voorkomen. Deze Zero Trust-beveiliging met behulp van Panda Adaptive Defense 360, dat u door ons kunt laten installeren, is van levensbelang.

Waarom kiest u voor Zero Trust-beveiliging?

De beveiliging van uw systeem en computer regelen is belangrijk voor verschillende redenen. Enerzijds dienen computers en data overal beschermd te zijn, omdat we steeds vaker op verschillende locaties werken, zowel op kantoor of thuis als onderweg. Anderzijds hebben we te maken met cybercriminelen die ons dagelijks bestoken op allerlei manieren. Ze worden steeds beter in het vervalsen van e-mails en websites van mensen en bedrijven waar we dagelijks mee werken en die we volledig vertrouwen. Met onze beveiliging van uw systeem en computer krijgen deze criminelen geen kans. Wij helpen u bovendien met het beveiligen van uw draadloze netwerk.

Zorg voor zero Trust-beveiliging door Panda Adaptive Defense 360 te laten installeren

Het programma voor Zero Trust-beveiliging, Panda Adaptive Defense 360, hoeft u maar één keer op uw computer of mobile device te laten installeren. Daarna beheert u de beveiliging van uw systeem en computer vanuit de Aether Portal in de cloud. Gebruik securitytemplates om eenvoudig het beleid van Zero Trust-beveiliging in te stellen. Het portal van Panda, vanuit waar u alle informatie van elk apparaat monitort, laat elke verdachte actie zien. Als er een niet-geclassificeerd programma of proces op het werkstation start, is het mogelijk om de status van de automatische kwalificatie te volgen. Bij een ’trust’-kwalificatie wordt deze real-time aan het werkstation doorgegeven, zodat u de applicatie of het proces veilig laat opstarten. Dit programma voor de beveiliging van uw computer en systeem werkt snel, simpel en veilig. De belangrijkste eigenschappen van het programma Panda Adaptive Defense 360, dat u bij ons kunt laten installeren, zijn:

  • Automatische detectie en opvolging
  • Detecteren en blokkeren van hackingtechnieken en -procedures
  • Detectie van verdachte endpoint-activiteiten
  • Remote beheer en isolatie van endpoints
  • Inzichtelijk maken van pogingen tot inbraak

Vraag om hulp bij de beveiliging van uw systeem en computer

Wij zijn ervan overtuigd dat ook uw computer een stuk veiliger is met Zero Trust-beveiliging door Panda Adaptive Defense 360 te laten installeren. Met een gratis proefabonnement zit u nergens aan vast. Na de proefperiode van Panda Adaptive Defense 360, dat u bij ons kunt laten installeren, beschikt u over een uitgebreid verslag van de beveiliging van uw computer en systeem. Het is bij ons ook mogelijk om uw systemen te beveiligen met een dubbele controle bij het inloggen, namelijk met tweefactorauthentificatie van WatchGuard. Neem contact met ons op door te bellen naar 036 – 53 77 163 voor meer informatie over Zero Trust-beveiliging of bestel deze dienst eenvoudig online.

U kunt deze beveiliging compleet bij ons uitbesteden. Ons team van specialisten bepaald samen met u het securityprofiel en past die toe op de apparaten in uw onderneming. Het team houd de vinger aan de pols en is bereikbaar voor vragen en ondersteuning.

Ook als u het liever in eigen beheer doet bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit uw persoonlijke Cloud portal installeert en beheert u de apparaten zelf. U kunt gebruik maken van onze beveiligingstemplates of u stelt uw eigen profiel samen. Komt u er even niet uit of heeft u behoefte aan advies, dan kunt u altijd bij onze specialisten terecht.

Ook in uw persoonlijke situatie zoekt u maximale beveiliging. De bescherming van de persoonlijke gegevens van uw dierbaren is natuurlijk net zo belangrijk. De bekende pakketten van McAfee, Norton, etc. zijn geen zero-trust beveiligingsoplossingen. Ons product is dat wel en dat ook nog eens tegen een concurrerende prijs.

Computerbeveiliging bestellen

Neem contact met ons op voor meer informatie over computerbeveiliging

Dienst bestellen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog