Webdevelopment (front- en back-end)

Webapplicatie ontwikkeling
Het development team van Simple Soft Products bestaat uit back-end en front-end developers.

Webdevelopment (front- en back-end) bij SSP

  • 25 jaar ervaring
  • Platform onafhankelijk
  • Integratie alle systemen

Vanaf de oprichting is SSP bezig geweest met software ontwikkeling en het maken van Websites. Websites waren in het begin statische html pagina’s zonder dynamische inhoud. Om iets toe te voegen moest je dat in de html pagina doen.

Marktplaats webapplicatie

Het 1e project wat wij hebben gemaakt en beheerd is een website waar mensen gratis hun huis of woonboot te koop konden aanbieden., je kunt het vergelijken met het huidige Marktplaatst. Die kennis en ervaring hebben we kunnen toepassen voor onze klant dierenasiels.com waar dagelijks meer dan 5000 mensen op zoek gaan om een huisdier te adopteren.

Volg- en advies systeem

Voor de kanjertraining bouwt, onderhoud en beheert ons ontwikkel team het uitgebreide leerlingvolgsysteem (KanVAS) dat erkend is door de Cotan en door de Onderwijsinspectie. Deze applicatie wordt door ruim 2000 scholen dagelijks gebruikt om de sociale opbrengsten bij kinderen te meten en te rapporteren. Om de persoonlijke data maximaal te beveiligen is deze applicatie beveiligd met twee-factor authenticatie van onder andere WatchGuard Autpoint.

Planning en Administratie

Samen met het service en onderhoudsbedrijf Facta hebben wij een Planning en Administratie Systeem ontwikkeld (PEAS) welke ook is ingezet bij REMONDIS. De applicatie was eerst alleen intern gericht en ingezet in de werkplaats zodat de monteurs eenvoudig hun uren konden schrijven door het scannen van een barcodes op de werkbon. Vervolgens is dit uitgebreid met een planning module met wallboards en zijn de werkbonnen voor de buitendienst medewerkers volledig gedigitaliseerd.

Hier hebben we heel goed gekeken naar de mensen die de applicatie moeten gebruiken en is rekening gehouden met het veranderingsproces van het digitaliseren van de werk omgeving.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog