Webdevelopment (front- en back-end)

Webapplicatie ontwikkeling
Het Simple Soft Products developmentteam bestaat uit back- en front-end developers.

Webdevelopment (front- en back-end) bij SSP

  • 25 jaar ervaring
  • Platformonafhankelijk
  • Integratie van alle systemen

Vanaf de oprichting houdt SSP zich al bezig met softwareontwikkeling en het maken van websites. In het begin waren websites statische HTML-pagina’s zonder dynamische inhoud. Elke verandering moest in HTML op de pagina worden gedaan.

Marktplaats webapplicatie

Het eerste project dat wij maakten en beheerden was een website waar mensen gratis hun huis of woonboot te koop konden aanbieden. Een beetje vergelijkbaar met het huidige Marktplaats. De kennis en ervaring die we daarbij opdeden, hebben we bij onze volgende klant goed kunnen toepassen. Dat was dierenasiels.com, waar dagelijks meer dan 5000 mensen op zoek gaan naar hun volgende huisdier.

Volg- en adviessysteem

Voor de Kanjertraining bouwde, onderhoud en beheert ons ontwikkelteam het uitgebreide leerlingvolgsysteem (KanVAS). KanVAS is erkend door de Cotan en door de Onderwijsinspectie. Deze applicatie wordt door ruim 2000 scholen dagelijks gebruikt om de sociale opbrengsten bij kinderen te meten en te rapporteren. Die persoonlijke data moest uiteraard maximaal beveiligd blijven. Daarom gebruikten wij de twee-factor-authenticatie van WatchGuard Authpoint.

Planning en Administratie

Samen met het service- en onderhoudsbedrijf Facta ontwikkelden wij een Planning- en Administratiesysteem (PEAS). Dit is ook ingezet bij REMONDIS. Oorspronkelijk was de applicatie alleen voor intern gebruik ingericht. Hiermee werd het eenvoudiger voor de monteurs in de werkplaats om hun uren te schrijven. Voortaan hoefden ze alleen nog maar een barcode op de werkbon te scannen. Het systeem is later uitgebreid met een planningmodule en wallboards. Dat was ook het startsignaal om de werkbonnen voor de buitendienstmedewerkers volledig te digitaliseren.

Het uitgangspunt voor deze applicatie was de meest efficiënte manier van werken voor de gebruikers. Ook hielden wij al rekening met het veranderingsproces dat het digitaliseren van de werkomgeving met zich zou meebrengen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Gerelateerde diensten

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog