Vast-Mobiel integratie

Telefonie
Veel ondernemers en medewerkers prefereren hun mobiele telefoon boven de vaste telefoon. De mobiele telefoon is altijd binnen handbereik. Zo ben je ook bereikbaar als je niet achter je bureau zit. Een cruciale factor in goede communicatie met uw klanten.

Vast-Mobiel integratie bij SSP

  • Privé bereikbaar blijven
  • Uitbellen met vaste nummer
  • Geen vast toestel nodig
  • Mobiel Unlimited € 42,50 p/m

U wilt graag dat uw bedrijf via één telefoonnummer bereikbaar is. Maar hoe houdt u nu privé- en zakelijke gesprekken gescheiden?

Met VaMo (Vast-Mobiel Integratie) zijn uw vaste telefoon en uw mobiele toestel bereikbaar via hetzelfde nummer. U verwacht een belangrijk telefoontje? Laat uw collega de binnenkomende zakelijke gesprekken afhandelen op de vaste telefoon. Zelf blijft u op uw mobiel nog gewoon bereikbaar voor de gesprekken die u liever zelf wilt beantwoorden.

Wensen en behoeften veranderen in een razend tempo. U wilt natuurlijk een abonnement dat het beste bij uw behoefte past. Onze mobiele abonnementen zijn concurrerend geprijsd en maandelijks aanpasbaar. U zit niet vast aan langdurige, starre contracten.

KPN mobiele netwerk

Al onze mobiele abonnementen zijn aangesloten op het KPN mobiele netwerk. Dit is door Ookla verkozen als het beste mobiele netwerk van Nederland. Ookla is een organisatie die de kwaliteit van netwerken over de hele wereld meet.

Pakketkorting

Wij bieden aantrekkelijke pakketkortingen tot wel € 7,- per abonnement. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een internetverbinding met VOIP-telefonie.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog