Vast-Mobiel integratie

Telefonie
Veel ondernemers en medewerkers prefereren hun mobiele telefoon boven de vaste telefoon. De mobiele telefoon is altijd binnen handbereik. Zo ben je ook bereikbaar als je niet achter je bureau zit. Een cruciale factor in goede communicatie met uw klanten.

Vast-Mobiel integratie bij SSP

  • Privé bereikbaar blijven
  • Uitbellen met vaste nummer
  • Geen vast toestel nodig
  • Mobiel Unlimited € 42,50 p/m

Laat SSP uw Vast-Mobiel Integratie aanvragen als u zowel op uw vaste telefoon als op uw mobiele toestel bereikbaar wilt zijn via hetzelfde nummer. Wilt u dat uw bedrijf via één telefoonnummer bereikbaar is? Weet u niet hoe u in die situatie privé- en zakelijke gesprekken gescheiden houdt? Vraag onze medewerkers dan om advies.

Vast-Mobiel Integratie laten aanvragen door experts in ICT

Als u Vast-Mobiel Integratie gaat aanvragen, kunt uw oproepen zowel met de vaste telefoon als met uw mobiele telefoon opnemen. Verwacht u een belangrijk telefoontje? Laat uw collega de binnenkomende zakelijke gesprekken dan afhandelen op de vaste telefoon, terwijl u op uw mobiel bereikbaar bent voor de gesprekken die u liever zelf wilt beantwoorden. U kunt ook bij ons terecht voor onze bereikbaarheidsservice. Met deze service bent u altijd bereikbaar, ook als u zelf even niet de telefoon op kunt nemen. Daarnaast helpen wij u met het automatiseren van uw call flow. Uw mobiele abonnement is aangesloten op het mobiele netwerk van KPN, dat volgens Ookla is verkozen als beste mobiele netwerk van Nederland. Ookla is een organisatie die de kwaliteit van netwerken over de hele wereld meet.

Pakketkorting

Wensen en behoeften veranderen in een razend tempo. U wilt bij het aanvragen van Vast-Mobiel Integratie natuurlijk een abonnement dat het beste bij uw behoefte past. Onze mobiele abonnementen zijn concurrerend geprijsd en maandelijks aanpasbaar. Zo zit u niet vast aan langdurige, starre contracten als u de Vast-Mobiel Integratie gaat aanvragen. Bovendien bieden wij aantrekkelijke pakketkortingen aan tot wel € 7,- per abonnement. Daarbij kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van een internetverbinding met VOIP-telefonie. Bij dé specialist in internetverbinding maakt u altijd een goede deal.

Sluit met ons een abonnement af

Gaat u Vast-Mobiel Integratie aanvragen bij ons bedrijf met ICT-specialisten? Wij helpen u graag bij de keuze voor het juiste abonnement. Zo betaalt u nooit teveel. Vraag onze medewerkers om advies door te bellen naar 036 – 53 77 163 of door het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog