Recensies

Deze klanten ging u voor

Hieronder vindt u de recensies van een aantal klanten

over de diensten die wij aan hen leveren of hebben geleverd.

Facta

Het is fijn samenwerken met het team van SSP, er wordt actief meegedacht in oplossingsrichtingen waarbij de gebruiker altijd voorop staat. Er wordt ook tegengas gegeven als dat nodig is, hierdoor is de technische kant goed verzorgd en worden zaken niet complexer dan nodig.

Verder is het goed om te weten dat het team altijd voor je klaar staat wanneer dit echt nodig is, waardoor het mogelijk is om snel te schakelen.

Dit is ook de reden dat wij al vele jaren naar tevredenheid met SSP samenwerken.

Telecom Direct Almere

Binnen onze callcenters hebben we samen met SSP het wifi-netwerk ingericht met de Zakelijke Omada wifi-lijn van TP-Link. Onze projectmanagers en directie reizen geregeld tussen onze verschillende locaties en dan is het heel fijn dat overal de wifi gelijk is en je dus niet op elke locatie opnieuw de wifi hoeft in te stellen. Aanpassingen in de wifi-instellingen die we in de Cloud Portal instellen worden direct en volledig automatisch uitgerold naar alle access-points op alle locaties.

Kevin de Bie

Kanjertraining

SSP vertaalt onze wensen en behoeften voor onze KanVAS-webapplicatie. Die gebruiken wij om onderzoek en rapportages te doen voor de Kanjerscholen, waar wij trainingen geven.

Bart Riet

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog