Firewall Service

Security
Met de WatchGuard Firewalls bieden wij de beste beveiliging van uw netwerk, op kantoor of in de Cloud.

Firewall Service bij SSP

  • Managed Firewall service
  • Total security suite
  • VPN-verbinding
  • 3 maanden op proef

Een firewall als beveiliging is iets vanzelfsprekends. Niemand praat er over. Maar zelfs met de beste firewall bent u niet automatisch goed beveiligd. Het team van specialisten van SSP weet hoe een firewall goed ingericht moet worden. Met onze zelf samengestelde security templates leggen we snel een goede basis.

Een firewall aanleggen als beveiliging voor uw netwerk

Wanneer u bij ons een firewall laat installeren voor de beveiliging van uw netwerk, wordt als eerste uw netwerk geïnventariseerd. Daarna stellen we uw profiel maximaal af op het klantspecifieke netwerkverkeer. Door de intelligente 24/7 monitoring anticiperen we direct op ongewoon netwerkverkeer. Wij helpen u ook bij de AVG-compliance, zodat u uw computer en data kunt beveiligen. Alle persoonsgegevens waar u mee werkt, kunt u met onze service classificeren, controleren en bewaken.

Sluit een proefabonnement af

Ook uw netwerk wordt een stuk veiliger door onze Firewall Service van WatchGuard. Neem een proefabonnement voor de beveiliging van uw netwerk met behulp van de beste firewall. U zit nergens aan vast en na de proefperiode ontvangt u een uitgebreid verslag over uw netwerkbeveiliging aan de hand van Secure Wi-Fi. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 036 – 53 77 163 of vul ons contactformulier in.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog