WatchGuard Technologies

Toonaangevende wereldwijde leverancier van netwerkbeveiliging en -intelligentie, veilige wifi en twee-factor-authenticatie.

Als partner van WatchGuard Technologies helpen de medewerkers van SSP u bij het vinden van de beste securityoplossingen en -producten. Dit merk heeft oplossingen voor tal van ICT-onderwerpen. Zo kunt u uw Wi-Fi beveiligen met WatchGuard én kunt u via hen en tweefactorauthentificatie instellen. Zo zijn uw accounts en gegevens goed beveiligd.

Met WatchGuard kunt u veilig gebruik maken van uw computer

SSP werd partner van WatchGuard Technologies sinds Panda Security door hen werd opgekocht. Daarmee kregen we direct een compleet portfolio aan securityoplossingen in handen. Deze sluiten perfect aan op de producten en diensten die wij al dagelijks met succes bij onze klanten inzetten. Voor ons was de overname door WatchGuard een bevestiging van onze keuze. Hierdoor krijgen onze klanten en partners nog lang de zekerheid van de beste securityproducten en -oplossingen in de markt! Zo zorgt de tweefactorauthentificatie met Authpoint van WatchGuard ervoor dat het moeilijker wordt om uw accounts te hacken. Daarnaast regelt dit merk een firewall die goede bescherming biedt voor uw netwerk. U hoeft zich dankzij deze oplossingen dus een stuk minder druk te maken om verdachte acties en cybercriminelen die proberen te infiltreren in uw systemen.

Vraag meer informatie over tweefactorauthentificatie of andere oplossingen van WatchGuard

Onze medewerkers helpen u graag als u uw computers en systemen wilt beveiligen middels de tweefactorauthentificatie of andere securityoplossingen van WatchGuard. Ook voor andere ICT-diensten als kantoorautomatisering kunt u bij ons terecht. Vraag om meer informatie over onze diensten door te bellen naar 036 – 53 77 163 of vul ons contactformulier in om support aan te vragen.

Andere partners

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog