Managed wifi-service

ICT Diensten
Welke WiFI oplossing het beste past bij uw situatie? Daar hebben wij wel een antwoord op. Met behulp van het floorplan kunnen wij de optimale installatie voor uw locatie samenstellen.

Managed wifi-service bij SSP

  • Centraal beheer
  • Plug-and-play
  • Helpdesk inclusief
  • Geen setupkosten

Wifi is geen luxeproduct meer; het is een basisbehoefte geworden. Werknemers en klanten verwachten tegenwoordig stabiele wifi op alle locaties. Voor veel bedrijven is dit een complex en tijdrovend vraagstuk. Alle access-points moeten goed op elkaar worden afgestemd. U moet regelmatig wifi-wachtwoorden veranderen. Uw wifi-netwerk is maakt vaak onderdeel uit van uw bedrijfsnetwerk. Dit vraagt om een goede beveiliging. U hebt toch ook een firewall en een slot op de deur?

Daarom werkt SSP met de zakelijke Omada access-points van TP-Link en de Watchguard access-points. Beide merken gebruiken hun eigen USP. De beste keuze voor uw bedrijf hangt af van waar de wifi ingezet moet worden. We kijken ook naar de rest van het wifi-netwerk. Wij configureren de access-points vooraf. Na ontvangst hoeft u ze alleen nog maar op te hangen en aan te sluiten.

Bedrijfsverzamelgebouw

Klanten met een bedrijfsverzamelgebouw kunnen gebruik maken van onze Managed Wifi Service. Hierbij krijgt elke huurder zijn eigen VLAN en access-point. Deze dienst vraagt geen enkele investering van de pandeigenaar. De huurder sluit bij ons een abonnement af voor een wifi-netwerk. Bij het netwerk hoort een wifi-verbinding voor hun gasten. Elk netwerk is volledig gescheiden van de andere netwerken.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog