AVG compliance

Security
Heeft u een klantenbestand of een personeelsadministratie? Dan verwerkt u persoonsgegevens en zult u zorg moeten dragen voor de bescherming van deze gegevens.

AVG compliance bij SSP

  • Automatische kwalificatie
  • Geen installatie nodig
  • Vertrouwelijk materiaal snel gevonden

SSP helpt u graag bij het monitoren van uw AVG-compliance. In de Europese Unie is een privacywet van kracht onder de naam GDPR. In de Nederlandse privacywet met de naam Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staan de regels rondom het verwerken van persoonsgegevens beschreven. Klanten hebben hierdoor meer mogelijkheden om voor hun recht op privacy op te komen. Alle bedrijven en organisaties moeten hun systemen en processen inrichten op databescherming om te zorgen voor AVG-compliance. Als u een klantenbestand of een personeelsadministratie heeft, verwerkt u persoonsgegevens en moet u ervoor zorgen dat de databescherming goed is. Als er gegevens zijn gelekt, moet u ook kunnen vertellen welke data dat is en wat er mee gebeurd is.

AVG-compliance met het gebruik van Panda Data Control

Het programma voor databescherming van Panda, Data Control, helpt bedrijven om te voldoen aan de GDPR. Deze aanvullende dienst ontdekt, classificeert, controleert en bewaakt ongestructureerde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld identiteitskaarten, e-mailadressen, bankrekeningnummers, burgerservicenummers). Bij deze manier van databescherming wordt onderscheid gemaakt tussen endpoints, van data in rust tot data in gebruik en data in beweging. Dankzij de krachtige aangepaste zoekmachine kan het elk bestand vinden. Het zoekt op gegevens die vatbaar zijn voor controle, zoals auteursrechtelijk beschermd en vertrouwelijk materiaal. Ook is het verstandig om te werken met tweefactorauthentificatie om uw data extra te beveiligen en uw AVG-compliance.

Neem contact met ons op

Wanneer u vragen heeft over uw AVG-compliance, staan onze medewerkers voor u klaar met antwoorden over databescherming. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar, omdat we als geen ander weten dat ondernemers niet altijd om vijf uur klaar zijn met werken. Bel ons op of stuur ons een WhatsAppbericht via 036 – 53 77 163 voor ondersteuning bij uw ICT-problemen.

AVG Compliance bestellen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Dienst bestellen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog