AVG compliance

Security
Heeft u een klantenbestand of een personeelsadministratie? Dan verwerkt u persoonsgegevens en zult u zorg moeten dragen voor de bescherming van deze gegevens.

AVG compliance bij SSP

  • Automatische kwalificatie
  • Geen installatie nodig
  • Vertrouwelijk materiaal snel gevonden

SSP helpt u graag bij het monitoren van uw AVG-compliance. In de Europese Unie is een privacywet van kracht onder de naam GDPR. In de Nederlandse privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), staan de regels rondom het verwerken van persoonsgegevens beschreven. Klanten hebben hierdoor meer mogelijkheden om voor hun recht op privacy op te komen en databescherming te eisen. Alle bedrijven en organisaties die werken met persoonsgegevens moeten hun systemen en processen inrichten op databescherming en computerbeveiliging volgens de AVG, om te zorgen voor AVG-compliance. Als er ondanks AVG-compliance gegevens zijn gelekt, moet u ook kunnen vertellen welke data dat is en wat er mee gebeurd is.

AVG-compliance en databescherming met het gebruik van Panda Data Control

Het programma voor computerbeveiliging en databescherming van Panda, Data Control, helpt bedrijven om te voldoen aan de GDPR en de AVG. Deze aanvullende dienst ontdekt, classificeert, controleert en bewaakt ongestructureerde persoonlijke gegevens. De zoekmachine van deze vorm van databescherming kan ieder bestand vinden. Er wordt gezocht op gegevens die vatbaar zijn voor controle, zoals auteursrechtelijk beschermd en vertrouwelijk materiaal, om zo uw AVG-compliance te monitoren. Naast databescherming en computerbeveiliging voor het naleven van de AVG, vindt u het natuurlijk ook belangrijk dat uw netwerk goed beveiligd wordt. Dit doet u door de beste firewall te installeren. Ook is het verstandig om te werken met tweefactorauthentificatie voor extra databescherming en om toezicht te houden op de AVG-compliance.

Neem contact met ons op voor vragen over computerbeveiliging op het gebied van AVG

Wanneer u vragen heeft over uw AVG-compliance, staan onze medewerkers voor u klaar met antwoorden over databescherming en computerbeveiliging met betrekking tot AVG. Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar, omdat we als geen ander weten dat ondernemers niet altijd om vijf uur klaar zijn met werken. Bel ons op of stuur ons een WhatsAppbericht via 036 – 53 77 163 voor ondersteuning bij uw ICT-problemen.

AVG Compliance bestellen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Dienst bestellen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog