AVG compliance

Security
Heeft u een klantenbestand of een personeelsadministratie? Dan verwerkt u persoonsgegevens en zult u zorg moeten dragen voor de bescherming van deze gegevens.

AVG compliance bij SSP

  • Automatische kwalificatie
  • Geen installatie nodig
  • Vertrouwelijk materiaal snel gevonden

In de Europese Unie is een privacywet van kracht onder de naam GDPR. In Nederland gebruiken we de naam Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hierin zijn de regels rond het verwerken van persoonsgegevens vastgelegd. Klanten hebben hierdoor meer mogelijkheden om voor hun recht op privacy op te komen. Alle bedrijven en organisaties moeten hun systemen en processen hierop inrichten.

Heeft u een klantenbestand of een personeelsadministratie? Dan verwerkt u persoonsgegevens en moet u ervoor zorgen dat deze gegevens goed beschermd zijn. Als er gegevens zijn gelekt, moet u ook kunnen vertellen welke data dat is en wat er mee gebeurt is.

Panda Data Control

Data Control van Panda helpt bedrijven om te voldoen aan de GDPR. Deze aanvullende dienst ontdekt, classificeert, controleert en bewaakt ongestructureerde persoonlijke gegevens (bijv. ID’s, e-mail, bankrekeningnummers, Burgerservicenummers). Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen endpoints, van data in rust tot data in gebruik, en data in beweging. Dankzij de krachtige aangepaste zoekmachine kan het elk bestand in de organisatie vinden. Het kan zoeken op gegevens die vatbaar zijn voor controle, zoals auteursrechtelijk beschermd materiaal en vertrouwelijk materiaal.

AVG Compliance bestellen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Dienst bestellen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog