Thuiswerken

Security
Voor zelfstandig ondernemers was thuiswerken al langer de standaard. Ook steeds meer werkgevers zien de voordelen van thuiswerken, zowel voor zichzelf als voor de werknemers.

Thuiswerken bij SSP

  • Netwerkbeheer aan huis
  • Altijd de gewenste beveiliging
  • Ergonomische werkplek

Om de efficiency van thuiswerken te optimaliseren, is een comfortabele en goed uitgeruste werkplek van wezenlijk belang. Door als bedrijf te investeren in de werkplek van je medewerkers, zorg je thuis voor dezelfde ervaring als op locatie, en dat verhoogt de arbeidsproductiviteit. SSP voorziet in de installatie en optimalisatie van de werkplek en het bijbehorende netwerkbeheer.

Alle facetten van een professionele werkplek bij je thuis ervaren? SSP zorgt voor de gewenste situatie, waarin je al je werk gemakkelijk en effectief vanuit huis kunt doen. Dit vraagt het maximale van je netwerk in termen van snelheid en beveiliging. Veel mensen beschikken thuis (nog) niet over de juiste netwerk infrastructuur, de gewenste internetsnelheid en een optimaal beveiligde omgeving. SSP brengt de beleving van het kantoor naar de thuiswerkplek. Dat maakt thuiswerken écht interessant.

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog