Dé specialist in internetverbinding

ICT Diensten
De internetverbinding is de basis van uw onderneming, deze moet snel maar vooral stabiel zijn.

Dé specialist in internetverbinding bij SSP

  • Fallback internet
  • Elke verbinding
  • Pakket korting

Als u hulp wilt bij het zoeken van de beste internetverbinding, schakelt u dé specialist in ICT in. SSP werkt samen met de grootste internetleveranciers van Nederland. Zo vinden wij de beste en voordeligste internetverbinding voor uw locatie. Dit kan een VDSL-, glasvezel- of kabelverbinding zijn.

Snelle en stabiele internetverbinding via deze specialist vinden voor een aantrekkelijke prijs

Een goede verbinding met het internet is cruciaal voor veel bedrijven. Voor slechts € 10,- per maand bent u al geabonneerd op onze fallback via mobiel internet. Zo kunt u gewoon blijven werken, ook als er ergens in uw wijk een kabel beschadigd raakt. Als u een pakket voor internetverbinding afsluit met de hulp van onze specialist, regelen wij pakketkorting voor u. Wanneer u meerdere pakketten afneemt, profiteert u namelijk van een aantrekkelijke korting. Combineer bijvoorbeeld het fallback-abonnement met VOIP-telefonie en mobiele telefonie. Ook is het mogelijk om VOIP-telefonie af te sluiten in combinatie met Microsoft 365. Wilt u zowel op uw vaste telefoon als uw mobiele toestel bereikbaar zijn op hetzelfde nummer? Ook dat is bij ons als specialist in internet verbinding en ICT mogelijk. Wij staan namelijk ook voor u klaar als u de Vast-Mobiel Integratie wilt aanvragen.

Vraag ons om alle mogelijkheden

U kunt bij ons als specialist in internetverbinding ook terecht voor andere diensten. Zo verzorgen wij ook uw kantoorautomatisering. Wilt u uw probleem op het gebied van ICT met ons bespreken? Doe dit dan door ons te bellen op 036 – 53 77 163. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen door het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor advies of ondersteuning.

Contact opnemen

Meer over Simple Soft Products

Bij SSP bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een ICT-specialist.

Over ons Partners
Scroll omhoog