Automatiseren van de call flow

Diensten bestellen Contact opnemen

Wilt u graag hulp bij het automatiseren van uw call flow? SSP, dé ICT-specialist, staat voor u klaar om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en uw computers en gegevens te beveiligen. Met advies op maat zorgen we ervoor dat u een passende oplossing vindt voor uw ICT-probleem. Zo helpen we u graag met het opzetten van een moderne telefooncentrale waarbij we de call flow voor u automatiseren.

Door het automatiseren van uw call flow worden alle oproepen gehoord

Zou u graag een moderne telefooncentrale opzetten, maar bent u bang dat binnenkomende oproepen niet snel genoeg beantwoord worden of niet bij de juiste persoon terechtkomen? Als u uw call flow door ons ICT-bedrijf laat automatiseren, hoeft u zich hier niet druk om te maken. Met onze medewerkers bepaalt u hoe deze call flow eruit moet zien en wij gaan er vervolgens mee aan de slag. Met onze bereikbaarheidsservice zorgen we er bovendien voor dat u altijd bereikbaar bent, of u nu op kantoor bent of onderweg.

Vraag ons om support

Bent u geïnteresseerd in het opzetten van een telefooncentrale, zodat uw zakelijke VoIP-telefonie goed geregeld is? Of wilt u uw centrale naar een hoger niveau tillen door uw call flow te automatiseren? Bij SSP staan we u bij met al uw wensen op het gebied van telefonie en ICT. Zo helpen we u ook uw Vast-Mobiel Integratie aan te vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar 036 – 53 77 163 of vraag support aan als u ergens over twijfelt.

Geinteresseerd?

Mooi, wij zijn ook zeer benieuwd waarmee wij u van dienst mogen zijn! Wij bieden de juiste services waarmee u in eigen beheer aan de slag gaat. U kunt het werk ook aan ons uitbesteden, voor een deel of helemaal.

Services bestellen Contact opnemen
Scroll omhoog